Εκλεγμένη σύμβουλος σε δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ertnews.gr, το Σάββατο στους Λαχανόκηπους Καστοριάς, μαζί με τον σύντροφό της, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους, στη διάρκεια ελέγχου, 66 κιλά κάνναβης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη.
Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καστοριάς.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας