Τον εμπρησμό, το πρωί του Σαββάτου, για άγνωστους λόγους, συνολικά 13 οχημάτων που ανήκουν σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή της Ανάξου.
Τα οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στον αύλειο χώρο ξενοδοχείου, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία στον οποίο ανήκει και η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Επίσης, είναι άγνωστο αν έχουν υποστεί ζημιές και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί, όπως και τα γραφεία της εταιρείας.
Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο «Στο Νησί», στο ξενοδοχείο βρίσκεται και η κατοικία του ιδιοκτήτη.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας