Στην εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου νοσηλεύεται ένας άνδρας 60 ετών, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος από μαχαίρι στο σπίτι της 52χρονης συντρόφου του, στην Καλλιθέα. Οι αρχές συνέλαβαν για το περιστατικό τη γυναίκα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ένα στιλέτο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 52χρονη κάλεσε στις 6.00 το πρωί του Σαββάτου στο ΕΚΑΒ αναφέροντας ότι ο 60χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε.
Στην κατάθεσή της η 52χρονη φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις για το πώς τραυματίστηκε ο σύντροφός της και τελικά προχώρησαν στη σύλληψή της.
Την έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας