Άγριο φονικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον οικισμό Λιθί της Χίου, όταν 28χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα 40χρονο συγχωριανό του
Ο φερόμενος δράστης, ο οποίος έχει επιχείρηση στην περιοχή, θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε τη κοπέλα του, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί.
Ο 28χρονος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χίου, ενώ η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία - νεκροτομή.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας