Περιστατικό πυροβολισμών με ένα τραυματία σημειώθηκε σήμερα στην Κηφισιά.
Ένας άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος, στις 11.05, στη γέφυρα Καλυφτάκη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι άγνωστο αν έπεσαν εκεί οι πυροβολισμοί ή τον μετέφεραν, καθώς δίπλα του δεν βρέθηκαν κάλυκες.
Το θύμα, πιθανότατα αλλοδαπός, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και φέρει τραύματα στον θώρακα και τα πόδια
Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας