Χιλιάδες χάπια «Captagon» (τα λεγόμενα χάπια των τζιχαντιστών) αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, συνελήφθη να έχει κρυμμένα μέσα σε μια μαύρη BMW ένας 31χρονος Βούλγαρος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν» το Λιμενικό έχει προχωρήσει και σε άλλες δυο συλλήψεις σε άλλη πόλη της Ελλάδας που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν μετά από έλεγχο στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 31χρονο διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας μέσα σε φιάλη υγραερίου η οποία βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου με τη μορφή αμφεταμινούχων χαπιών – δισκίων «CAPTAGON» υποκίτρινου χρώματος, η συνολική ποσότητα των οποίων ανέρχεται σε 369.545 δισκία.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα δισκία, το αυτοκίνητο καθώς και το χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ.
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας