Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκρηκτικός μηχανισμός σε εθνική οδό

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Εκρηκτικός μηχανισμός σε εθνική οδό

  • A-
  • A+

Προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές ένας εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος εντοπίστηκε μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εθνική οδό Κορίνθου- Τρίπολης, στο ύψος του 113ου χιλιομέτρου, κοντά στον κόμβο Νεμέας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα στα χόρτα, κρυμμένος πίσω από τις μεταλλικές μπάρες και τον εντόπισε υπάλληλος της εταιρείας που έχει την ευθύνη συντήρησης της εθνικής οδού.

Ο μηχανισμός που αποτελείτο από κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με κυλινδρικό αντικείμενο που περιείχε την εκρηκτική ύλη, εξουδετερώθηκε από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών από την Τρίπολη που έσπευσε στην περιοχή. 

Σημειώνεται ότι το κινητό τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, γεγονός που σημαίνει ότι ο μηχανισμός δεν μπορούσε να πυροδοτηθεί στην κατάσταση που βρισκόταν. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως τον μηχανισμό άφησαν στο σημείο άγνωστα άτομα, πιθανότατα για να μην βρεθεί στην κατοχή τους σε τυχόν αστυνομικό έλεγχο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ad-slot]

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Ζητούν απαντήσεις από τα εργαστήρια
Εν αναμονή σειράς απαντήσεων από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης στον Ιερό Ναό...
Ζητούν απαντήσεις από τα εργαστήρια
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Έκρηξη στο Κολωνάκι, τραυματίστηκαν αστυνομικός και νεωκόρος
Έκρηξη έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος που εντόπισε το κουτί που περιλάμβανε τον...
Έκρηξη στο Κολωνάκι, τραυματίστηκαν αστυνομικός και νεωκόρος