Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

The garden

  • A-
  • A+

Μία από τις νόρμες που θα συναντάμε όλο και περισσότερο τους επόμενους μήνες θα είναι η μουσική που γράφτηκε στην ανοιξιάτικη καραντίνα. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στη διαδικασία να εικάσουμε αν βγαίνει κάτι καλό από κάθε δύσκολη κατάσταση, αλλά αν το κάναμε, αυτό το άλμπουμ του Rami Winston θα ήταν ένα πολύ δυνατό επιχείρημα υπέρ της εικασίας αυτής.

Ο Αθηναίος συνθέτης και πολυοργανίστας συνέθεσε μια σειρά από ιστορίες με διαφορετικό ύφος και απόδοση. Φαινομενικά κινούμενο στο trip hop και lo fi πεδίο, αλλά στην πραγματικότητα στήνοντας ένα μικρό αφηγηματικό σύμπαν κάθε φορά, το «Polaroids» αναδεικνύει έναν δημιουργό που δεν φοβάται να βουτήξει σε βαθιά νερά και να φέρει μαζί του στην επιφάνεια ένα σύγχρονο μίγμα αστικής μουσικής με συναισθηματικό υπόβαθρο.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Exile
Επειδή η μουσική είναι το απόλυτο roller coaster, από τη δεκαετία του '60 και το Νέο Κύμα πάμε στο σήμερα και στο νέο άλμπουμ της Taylor Swift, «Folklore», που κυκλοφόρησε προχθές.
Exile
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Η εποχή του θερισμού
Από το καινούργιο άλμπουμ των Ν. Μποφίλιου, Θ. Καραμουρατίδη, Γ. Ευαγγελάτου, «Η εποχή του θερισμού», ίσως το καλύτερο της καταξιωμένης καλλιτεχνικής ομάδας μέχρι τώρα, ακούμε σήμερα το ομότιτλο τραγούδι.
Η εποχή του θερισμού
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Πού πάω
Νέο τραγούδι από τη Μαρία Παπαγεωργίου, σε μουσική και στίχους του Σταύρου Ρουμελιώτη, πρόγευση από το καινούργιο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2020.
Πού πάω
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μας χώρισαν οι θάλασσες
Ωραίο λαϊκό που έγραψε το 1951 ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γεράσιμος Κλουβάτος σε στίχους του Χαράλαμπου Βασιλειάδη και ερμηνεία των Σουζάνας Λαζαρίδου, Νίκου Καλέργη, Νίκου Βούλγαρη.
Μας χώρισαν οι θάλασσες
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Letter to you
Το «Αφεντικό» επιστρέφει στη δισκογραφία και το κάνει στέλνοντάς μας... ένα γράμμα. «Letter to you» είναι ο τίτλος τόσο για το τραγούδι-προπομπό όσο και για το νέο άλμπουμ του Αμερικανού ροκ σταρ.
Letter to you
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Galleon Ship
Μια σόλο ψηφιακή συναυλία του Nick Cave το καλοκαίρι θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο τον ερχόμενο Νοέμβριο. Εν αναμονή του κυρίου γεύματος, ο καλλιτέχνης μάς έδωσε μια πρώτη...
Galleon Ship