Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι πόλεις

  • A-
  • A+

 «Σήμερα "έφυγε" ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος για "κει που λουφάζουνε τα αλάνια και τα φεγγάρια έχουν καημούς"... Δυστυχώς δεν πρόλαβε να σας ακούσει να τραγουδάτε τους στίχους που έγραψε σε κάποια συναυλία. Αυτό το τραγούδι θα 'ναι πάντα δικό του. Καλό ταξίδι Χρίστο».

Αυτό έγραψαν οι Social Waste στη σελίδα τους στο Facebook την περασμένη Κυριακή, ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο εξαίρετος δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρίστος Χαραλαμπόπουλος. Στο τραγούδι που ακούμε σήμερα, από τον πρόσφατο δίσκο των Social Waste, «Σύνορα», συνυπέγραφε τους στίχους με τον Λεωνίδα.

Στη μνήμη του «Τσακατσούκα» για όλα τα μεσημέρια με άφθονο γέλιο που μας χάρισε μέσα από τη συχνότητα του «SportFm»...

 

   

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Γκολ
Μια λέξη που γεννά χιλιάδες συναισθήματα έκαναν τραγούδι το 2010 οι Locomondo με αφορμή τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.
Γκολ
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Όλα εδώ περνάνε
Ένα πολύ όμορφο τραγούδι έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Μ. Παπαγεωργίου στο πλαίσιο του πρότζεκτ «10 νέα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για τον "Αθήνα 9.84"» με αφορμή τα 33α γενέθλια του σταθμού.
Όλα εδώ περνάνε
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Do-Re-Mi
Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, ξαναθυμόμαστε τις νότες με τον τρόπο που η Julie Andrews, ως Μαρία, τις δίδαξε στα παιδιά του πλοιάρχου Φον Τραπ στο «The Sound of Music».
Do-Re-Mi
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Happy Birthday Blues
Τρία χρόνια efsyn city: ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με συνεπιβάτες τους αναγνώστες μας, πάντα με πνεύμα συνεργατικό και συνεταιριστικό...
Happy Birthday Blues