Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

You can't fix this

  • A-
  • A+

Το σημερινό τραγούδι είναι από το σάουντρακ «Sound City: Real To Reel» του μουσικού ντοκιμαντέρ «Sound City», το οποίο σκηνοθέτησε ο Dave Grohl (2013). Γράφτηκε από τους Stevie Nicks, Dave Grohl, Taylor Hawkins και Rami Jaffee για τον βαφτισιμιό τής Nicks, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σ' ένα πάρτι στα 18 του χρόνια.

Εμείς το ακούμε όπως το έπαιξαν την ίδια χρονιά οι Sound City Players, το supergroup που έφτιαξε ο Grohl από μουσικούς οι οποίοι εμφανίζονταν στο ντοκιμαντέρ, στην εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης «The Late Show with David Letterman».  

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Cut me some slack
Ένα καταπληκτικό τζαμάρισμα του P. McCartney με τα εναπομείναντα μέλη των Nirvana κερδίζει το Grammy του καλύτερου ροκ τραγουδιού το 2014.
Cut me some slack
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
The Ghost Writer
Το βασικό θέμα της μουσικής που έγραψε ο σπουδαίος συνθέτης -κατά το ήμισυ συμπατριώτης μας- Al. Desplat για την εξαιρετική ταινία του R. Polanski, «The Ghost Writer».
The Ghost Writer
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
A kiss to build a dream on
Το τραγούδι γράφτηκε το 1935 για την περίφημη ταινία των αδελφών Μαρξ, «Μια νύχτα στην όπερα», όμως τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε. Το 1951, ελαφρώς... μετασκευασμένο, ηχογραφήθηκε από τον L. Armstrong.
A kiss to build a dream on
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
California dreamin'
Το σάουντρακ -και- της τελευταίας ταινίας του Quentin Tarantino, «Κάποτε στο Χόλιγουντ», είναι ένα από τα ατού της, κάτι που καταδεικνύει η επιλογή του σημερινού τραγουδιού.
California dreamin'