Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Sunny

  • A-
  • A+

Προβληματίστηκα πολύ ποιο τραγούδι να βάλω σήμερα, που η καραντίνα τελείωσε και αρχίζουμε να κάνουμε διστακτικά και με μεγάλη προσοχή τα πρώτα βήματα προς μια «μερική» κανονικότητα. Θυμήθηκα όμως το τραγούδι που ερμήνευσε η Billie Eilish, πάντα με τη συνοδεία του αδελφού της Finneas, στη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία «One World: Together At Home», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Global Citizen και της Lady Gaga.

Ήταν το γλυκύτατο «Sunny» του Bobby Hebb, ίσως η πιο κατάλληλη μουσική επένδυση για την πρώτη μέρα που κυκλοφορούμε ξανά χωρίς τη χρεία... εξοδόχαρτων και sms, ελπίζοντας ότι «the dark days are gone and the bright days are here».

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Love is back
Ένα πολύ ωραίο τραγούδι της 26χρονης Αμερικανο-βρετανής μουσικού Celeste από το επικείμενο ντεμπούτο άλμπουμ της «Not Your Muse».
Love is back
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Jazz Man
Περιμένοντας να απολαύσουμε την Beth Hart στις 27 Ιουνίου, «προθερμαινόμαστε» ακούγοντας ένα εξαιρετικό κομμάτι της...
Jazz Man
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Για την ψυχή και την jazz
Με ένα εκρηκτικό μείγμα soul, jazz, afro, latin οι Καναδοί Souljazz Orchestra έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τα πιο πρωτοπόρα σχήματα της σκηνής τους. Μια συζήτηση μαζί τους μας πείθει ότι...
Για την ψυχή και την jazz
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ένα εκρηκτικό μείγμα soul, jazz, afro, latin
Έχοντας κάνει τη πρώτη τους εμφάνιση στην Καναδική σκηνή, πάνω στην αλλαγή της χιλιετίας, οι Souljazz Orchestra ποτέ δεν σταμάτησαν να πιέζουν τα όρια του προσωπικού τους ήχου, που αποτελεί ένα εκρηκτικό...
Ένα εκρηκτικό μείγμα soul, jazz, afro, latin
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
The Christmas Song
Ένα από τα πιο γνωστά και πολυτραγουδισμένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που γράφτηκε πριν από 75 χρόνια και συνδέθηκε με τη βελούδινη φωνή του Nat King Cole.
The Christmas Song