Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Con te partirò

  • A-
  • A+

Την Κυριακή 12 Απριλίου, τη μέρα δηλαδή που οι καθολικοί εορτάζουν το Πάσχα φέτος, ο Andrea Bocelli θα δώσει μια συναυλία, χωρίς κοινό εννοείται, στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Duomo, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου της πόλης. Τον διάσημο τενόρο θα συνοδεύει μόνο ένας από τους μουσικούς του ναού, ο Emanuele Vianelli.

«Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που διανύει η Ιταλία, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι στην πρόσκληση του δήμαρχου, για να γιορτάσουμε την εμπιστοσύνη στη ζωή και την ελπίδα μέσω της μουσικής» ανέφερε σε δηλώσεις του ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Η συναυλία, που έχει τίτλο «Music For Hope», θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του τενόρου στο YouTube.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ελλάδα
Ένα υπέροχο κομμάτι «έγραψε» τον επίλογο στη χθεσινή μαγική συναυλία του Π. Παυλίδη στο ΚΠΙΣΝ και ακούγοντάς το σκέφτηκα ότι δεν γινόταν να μην το μοιραστώ μαζί σας...
Ελλάδα
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Sunny
Ίσως η πιο κατάλληλη μουσική επένδυση για την πρώτη μέρα που κυκλοφορούμε ξανά χωρίς τη χρεία... εξοδόχαρτων και sms.
Sunny
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Riders
Ένα ξεσηκωτικό τραγούδι των Turbans, μιας πολυεθνικής μπάντας με μουσικούς από τη Βουλγαρία, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αγγλία και την Ελλάδα.
Riders
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Aνεμολόγιο
«Το πιο όμορφο απ' όλα δεν στο 'χω πει ακόμα...» θα τραγουδήσουμε απόψε, μαζί με πολλά άλλα αγαπημένα κομμάτια, στη μεγάλη συναυλία-φόρο τιμής στον Θάνο Μικρούτσικο που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής.
Aνεμολόγιο
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Cuts like a knife
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Bryan Adams ακούμε σήμερα με την ευκαιρία της συναυλίας του στην Ελλάδα τον Νοέμβριο.
Cuts like a knife