Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Death Valley (remix)

  • A-
  • A+

Η σειρά με την οποία έχω κολλήσει αυτή την εποχή στο Netflix είναι το νομικό δράμα «Suits». Ανάμεσα στους άλλους λόγους είναι και το πολύ καλό της σάουντρακ και το πώς τα κομμάτια που το απαρτίζουν ακούγονται την κατάλληλη στιγμή και μοιάζει σαν να συμπληρώνουν το σενάριο.

Το σημερινό τραγούδι είναι των My Jerusalem, μιας αμερικανικής indie rock μπάντας, σε remix του Jason Sebastian Russo και του Chuck Davis από τους Guiding Light.  

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
The Ghost Writer
Το βασικό θέμα της μουσικής που έγραψε ο σπουδαίος συνθέτης -κατά το ήμισυ συμπατριώτης μας- Al. Desplat για την εξαιρετική ταινία του R. Polanski, «The Ghost Writer».
The Ghost Writer
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Upside Down
Μάρτιος, πέρα απ' όλα τ' άλλα, σημαίνει... Editors! Η αγαπημένη μας βρετανική μπάντα ξανάρχεται στην Ελλάδα για 2 συναυλίες κι εμείς ακούμε ένα νέο κομμάτι της.
Upside Down
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
A kiss to build a dream on
Το τραγούδι γράφτηκε το 1935 για την περίφημη ταινία των αδελφών Μαρξ, «Μια νύχτα στην όπερα», όμως τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε. Το 1951, ελαφρώς... μετασκευασμένο, ηχογραφήθηκε από τον L. Armstrong.
A kiss to build a dream on
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Gypsy
Πώς μια σειρά τού Netflix έγινε αφορμή να ξανακούσουμε την -πολύ ωραία- ακουστική εκδοχή μιας μεγάλης επιτυχίας των Fleetwood Mac.
Gypsy