Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

The stars (are out tonight)

  • A-
  • A+

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του David Bowie, ενός από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που άφησε έντονο το αποτύπωμά του στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κουλτούρας. 

Στην «Εφ.Συν.» δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή την ημερομηνία, καθώς κυκλοφορήσαμε μ' ένα από τα καλύτερα εξώφυλλά μας στα 7 χρόνια που βρισκόμαστε στα περίπτερα: τολμήσαμε να βγούμε με ένα μονοθεματικό πρωτοσέλιδο για αυτήν την τεράστια προσωπικότητα μόνο εμείς απ' όλον τον ελληνικό Τύπο.  

«Ο άνθρωπος που έπεσε στη Γη» έφυγε πριν από τρία χρόνια, αλλά το άστρο του είναι κάπου εκεί έξω (και) απόψε...   

Δώρα Σελλά 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Misirlou
«Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω μουσική για δύο λόγους. Πρώτον γιατί με κρατάει ζωντανό και δεύτερον γιατί βοηθάει τους ανθρώπους». Απλά λόγια, από έναν απλό ήρωα του rock n roll που μας άφησε στα 81 του.
Misirlou
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Love's a stranger
Η αγάπη είναι ένας άγνωστος, μας λέει ο Βέλγος μουσικός και παραγωγός Maarten Devoldere, όχι πια ως συν-δημιουργός των Balthazar, αλλά μέσω του προσωπικού πρότζεκτ του, τους Warhaus, στο οποίο συμμετέχει η...
Love's a stranger
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Το ξεκρέμασα απόψε
Σαββατόβραδο με εκλεκτή παρέα σε ένα από τα μουσικά μεζεδοπωλεία των Εξαρχείων. Κάποια στιγμή τα σκαλιά του όμορφου νεοκλασικού ανέβηκε, μετά την δική του παράσταση, ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος για να...
Το ξεκρέμασα απόψε
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Η γιορτή που μου χρωστάς
Πολύ σημαντικό σταθμό στη σπουδαία καριέρα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη αποτελεί η συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα, που είχε αποτέλεσμα τη δημιουργία τριών δίσκων.
Η γιορτή που μου χρωστάς
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Περίεργη ώρα
Την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε ψηφιακά νέα δουλειά του Κ.ΒΗΤΑ, σε μορφή EP, με τον τίτλο «Περίεργη ώρα», που αποτελεί την πρώτη γεύση του επικείμενου άλμπουμ του.
Περίεργη ώρα
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Manha De Carnaval

Κατηφορίζοντας προχθές την οδό Σταδίου άκουσα έναν πλανόδιο μουσικό να παίζει με το σαξόφωνό του τη μελωδία ενός πολύ αγαπημένου...

Manha De Carnaval