Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

The stars (are out tonight)

  • A-
  • A+

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του David Bowie, ενός από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που άφησε έντονο το αποτύπωμά του στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κουλτούρας. 

Στην «Εφ.Συν.» δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή την ημερομηνία, καθώς κυκλοφορήσαμε μ' ένα από τα καλύτερα εξώφυλλά μας στα 7 χρόνια που βρισκόμαστε στα περίπτερα: τολμήσαμε να βγούμε με ένα μονοθεματικό πρωτοσέλιδο για αυτήν την τεράστια προσωπικότητα μόνο εμείς απ' όλον τον ελληνικό Τύπο.  

«Ο άνθρωπος που έπεσε στη Γη» έφυγε πριν από τρία χρόνια, αλλά το άστρο του είναι κάπου εκεί έξω (και) απόψε...   

Δώρα Σελλά 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Bad guy
Το φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είναι μόλις 18 χρόνων και τα νούμερα που την αφορούν μετριούνται πάντα σε εκατομμύρια.
Bad guy
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
I lived
Μια μεγάλη επιτυχία των OneRepublic, το τραγούδι με το οποίο έπεσαν οι τίτλοι τέλους της δημοφιλέστατης σειράς «Glee».
I lived
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Το όνειρο
Μια τρυφερά μελαγχολική μπαλάντα του Ν. Παπάζογλου, που πραγματεύεται το δύσκολο θέμα της οριστικής απουσίας ενός ανθρώπου από τη ζωή μας.
Το όνειρο
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
River deep, mountain high
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Tina Turner, που ο Phil Spector, παραγωγός και συνδημιουργός του, θεωρεί ότι είναι η καλύτερη δουλειά του.
River deep, mountain high
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
A forest
Τι κι αν έχουν να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ καμιά 10ετία και ο R. Smith εξηντάρισε; Οι Cure παραμένουν από τις πιο δημοφιλείς ροκ μπάντες παγκοσμίως...
A forest