Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

You Can't Always Get What You Want

  • A-
  • A+

«Δεν μπορείς να πάρεις πάντα αυτό που θέλεις» τραγουδάνε από το 1969 και εντεύθεν οι Rolling Stones, ένα τραγούδι που στη λίστα του περιοδικού «Rolling Stone» με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών, το 2004, κατέλαβε την 100ή θέση.

«You can't always get what you want» λοιπόν και ποια είμαι εγώ να το αμφισβητήσω; Έρχονται όμως οι ίδιοι οι δημιουργοί του όχι απλώς να το αμφισβητήσουν, αλλά να το ανατρέψουν καθώς λίγο παρακάτω λένε «but if you try sometimes well you might find you get what you need» και τα πράγματα μπαίνουν στη σωστή τους βάση...

Δώρα Σελλά

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Constant Craving
Η k.d. lang, ένα Grammy, οι Rolling Stones, μια μεγάλη επιτυχία, δύο τραγούδια με 5 χρόνια απόσταση μεταξύ τους, ένα ίδιο ρεφρέν. Υπήρξε τελικά πνευματική κλοπή;
Constant Craving
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Living in a ghost town
Νέο τραγούδι από τους Rolling Stones, σε στίχους των Mick Jagger και Keith Richards, σχετικά με τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε στης πανδημίας τον καιρό.
Living in a ghost town
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Wild horses
Οι Rolling Stones συμπράττουν με τη Florence Welch στην ερμηνεία τού «Wild horses» και το τραγούδι γίνεται ακόμα καλύτερο.  
Wild horses
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Lo vas a olvidar
Μια μελαγχολική, πολύ ατμοσφαιρική μπαλάντα είναι το αποτέλεσμα της πολυαναμενόμενης συνεργασίας των Billie Eilish - Rosalía, που θα επενδύσει μουσικά και τη δημοφιλή σειρά «Euphoria».
Lo vas a olvidar
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ούτε που ρώτησα
Ξαναθυμόμαστε ένα πολύ ωραίο τραγούδι των Γ. Σπανού - Λ. Νικολακοπούλου, όπως το ακούσαμε χθες στην εξαιρετική εκπομπή «Μουσικό κουτί» ερμηνευμένο από τους Μ. Λιδάκη - Β. Ίκαρη.
Ούτε που ρώτησα