Η είδηση του θανάτου γιου του αγαπημένου Nick Cave έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της μουσικής, καθώς ο Jethro ήταν το δεύτερο παιδί του Αυστραλού καλλιτέχνη που χάνει τη ζωή του μέσα σε λίγα χρόνια.
Ο Nick Cave αρχικά είχε ζητήσει από κοινό και θαυμαστές του να σεβαστούν τις δραματικές αυτές στιγμές για την οικογένειά του, όμως τώρα, μέσα από κείμενό του στα Red Hand Files εκφράζει ευχαριστίες για τα μηνύματα συμπαράστασης.
Η σελίδα Red Hand Files είναι μια πλατφόρμα με την οποία ο Cave έχει αποφασίσει να έχει άμεση επαφή με τους θαυμαστές του τα τελευταία χρόνια, απαντώντας σε ερωτήσεις τους και τώρα έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τον θάνατο του 21χρονου γιου του.
Μια θαυμάστριά του έστειλε γράμμα για να εκφράσει τη συμπαράσταση και την αγάπη της για την τραγωδία που βιώνει, με τον Nick Cave να της απαντά:
Αγαπητή Τερέζα, σε ευχαριστώ για το γράμμα σου.
Πολλοί που έχουν γράψει για τον Jethro στέλνοντας συλλυπητήρια και καλά λόγια. Αυτά τα γράμματα είναι μεγάλη πηγή ανακούφισης και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή σας.
Θα επανέλθω στα Red Hand Files σε λίγες εβδομάδες
Με αγάπη Nick.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας