Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα στην Τεχνόπλη του Δήμου Αθηναίων μια συναυλία ιστορική για πολλούς λόγους. Last Drive και Nightstalker συναντώνται επί σκηνής για ένα live που αναμένεται εκρηκτικό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που Last Drive και Nightstalker συμπράττουν επί σκηνής, όμως το συγκεκριμένο live έρχεται για να επιβεβαιώσει πως οι δύο πιο σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού underground παραμένουν στην κορυφή ύστερα από αρκετές δεκαετίες... on the road.
To «vs» του τίτλου, φυσικά, μόνο ως πλεονασμός μπορεί να κριθεί, καθώς και οι δύο μπάντες έχουν αδερφική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια και ετοιμάζονται για μία βραδιά «αφιερωμένη στις φυλές του αστικού χώρου».
Εμείς παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά αγαπημένα τραγούδια τα οποία ελπίζουμε να ακουστούν στην Τεχνόπολη και να ηλεκτρίσουν όπως πρέπει την ατμόσφαιρα.
Φυσικά περί ορέξεως...
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας