Ανακοίνωσε τους υποψηφίους του το ΚΚΕ σε Ηράκλειο και Χανιά

Περισσός, ΚΚΕ

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ανακοίνωσε τους υποψηφίους του το ΚΚΕ σε Ηράκλειο και Χανιά

Η ΤΕ του ΚΚΕ Ηρακλείου έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων στο Ηράκλειο:

• Αναστασάκη Μαρία Ψυχίατρος.
  • Ανδρουλάκη Λίνα Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ιδιωτική υπάλληλος στην βιομηχανία.
  • Γωνιανάκης Γιάννης Οικοδόμος. Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας. Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.
  • Καρκαβάτσος Μανώλης Αυτοαπασχολούμενος και αγρότης. Πρόεδρος του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων. Δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αρχανών-Αστερουσίων.
  • Κοκοσάλη-Σαλούστρου Μαρία Αρχαιολόγος. Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ηρακλείου.
  • Πατεράκης Νίκος Ιατρός πνευμονολόγος. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου (μέλος ΕΕΔΥΕ).
  • Ποθητού Γιάννα Ιδιωτική υπάλληλος. Υπεύθυνη επιτροπής πολιτισμού ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.
  • Σαλούστρος Δημόκριτος Ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου
  • Σκεπάρνης Γιώργος Ηλεκτρονικός. Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης συλλόγων γονέων μαθητών Δήμου Ηρακλείου.
  • Συντυχάκης Μανώλης Κοινωνιολόγος. Βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Σφακιανάκης Μιχάλης Δικηγόρος.

Τα ονόματα των υποψηφίων στα Χανιά:

• Ντουνιαδάκης Γιάννης 60 χρονών υποναύαρχος εν αποστρατεία Π.Ν
  • Μαρινάκης Αλέκος 54 χρονών Γραμματέας Τ.Ε Χανίων του Κ.Κ.Ε πολιτικός επιστήμονας , περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης
  • Νικολοπούλου Κατερίνα 48 χρονών , εκπαιδευτικός, πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Χανίων. Μέλος ΔΣ σωμ. Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Χανίων.
  • Ρηγανάκος Φώτης 44 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Χανίων, πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Χανίων, μέλος της Ένωσης Γονέων Χανίων .
  • Κλωνιζάκης Μιλτιάδης 40 χρονών, πολιτικός μηχανικός , Μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπίας ΤΕΕ, Πρόεδρος Συλλ. Γονέων 9ο Δημ. Σχολ. Χανίων., γιος του πρώην δημάρχου Χανίων και αγωνιστή του αντιδικτατορικού κινήματος Γιάννη Κλωνιζάκη.
  • Γαυγιωτάκη Μαρία 49 χρονών , φιλόλογος, καθηγήτρια ΕΠΑΛ , αντιπρόσωπος στην ΟΛΜΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΕ ΚΚΕ: «Τα ψηφοδέλτια αποτελούνται από δοκιμασμένους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, πρωτοπόρους εργάτες, υπαλλήλους, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού».

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
ΚΚΕ: Μνημονιακά τα προγράμματα ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.
Τα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας είναι πλήρως ενταγμένα στις μνημονιακές και μεταμνημονιακές δεσμεύσεις των «ματωμένων» πλεονασμάτων και της αυστηρής εποπτείας, όπως τονίζει το Κομμουνιστικό...
ΚΚΕ: Μνημονιακά τα προγράμματα ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κρήτη: Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ για την Παιδεία
Τις θέσεις του όσον αφορά την Παιδεία και τους εκπαιδευτικούς, παρουσίασε το ΚΚΕ σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Το ΚΚΕ τόνισε πως παλεύει για 30.000 μόνιμες προσλήψεις στην εκπαίδευση, για τη...
Κρήτη: Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ για την Παιδεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΚΕ: «Τρομοκρατούν μαθητές που κινητοποιούνται»
Κρούσματα αυταρχισμού και καταστολής ενάντια σε μαθητές οι οποίοι συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις, καταγγέλει το Γραφείο Τύπου της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ. Σύμφωνα με την καταγγελία, διευθυντές απειλούν τους...
ΚΚΕ: «Τρομοκρατούν μαθητές που κινητοποιούνται»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρέμβαση ΚΚΕ στην Ευρωβουλή για τις καταστροφές στα Χανιά
Κατεπείγουσα ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τις εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές περιοχές της Κρήτης που επλήγησαν από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας...
Παρέμβαση ΚΚΕ στην Ευρωβουλή για τις καταστροφές στα Χανιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΚΕ: Καμία αποζημίωση για τους πληγέντες στην Κρήτη
Όπως αναφέρει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποβάλει ακόμη τη σχετική αίτηση για την άμεση ενεργοποίηση του λεγόμενου «Ταμείου Αλληλεγγύης» της ΕΕ.
ΚΚΕ: Καμία αποζημίωση για τους πληγέντες στην Κρήτη