Στα χέρια του Πάνου Σκουρλέτη περνά το θέμα των δημοτικών εκλογών στο Ηράκλειο μετά τους λάθος χειρισμούς και την παραίτηση του γραμματέα της τοπικής νομαρχιακής Γιάννη Παυλιδάκη.
Δεν αποκλείεται ακόμα και κάθοδος Σκουρλέτη στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες για να επαναξιολογηθεί η υποψηφιότητα της Λιάνας Σταρίδα, η οποία είναι φανερό ότι «δεν τραβάει», καθ’ ομολογία και παλαιότερων ένθερμων υποστηρικτών της συγκεκριμένης λύσης.
Πιθανή επιστροφή στη στήριξη των «Ενεργών Πολιτών» και του Ηλία Λυγερού θα τραυματίσει βαριά το γόητρο των μελών που παραμένουν στη «γραμμή Παυλιδάκη».
Από την άλλη, ένα πιθανό μονοψήφιο αποτέλεσμα στον τέταρτο Δήμο της χώρας θα τραυματίσει ολόκληρο το κόμμα.
Τον γόρδιο δεσμό καλείται να λύσει ο γραμματέας, υπό τις εντολές του πρωθυπουργού (και βουλευτή Ηρακλείου) Αλέξη Τσίπρα.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας