Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ, στην Κρήτη επιβεβαιώθηκαν συνολικά 1.351 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, με τις περιφερειακές ενότητες του νησιού να καταγράφουν σταδιακή μείωση των κρουσμάτων.
Συγκεκριμένα, στην ΠΕ Ηρακλείου εντοπίστηκαν 602 νέα κρούσματα, στην ΠΕ Χανίων 343, στην ΠΕ Ρεθύμνου 266 και στην ΠΕ Λασιθίου 140.
Υπενθυμίζεται ότι στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται 237 ασθενείς, οι 198 στις κλινικές και οι 39 στις ΜΕΘ covid, εκ των οποίων οι 33 είναι διασωληνωμένοι.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας