Το απόγευμα του Σαββάτου κατέληξε μια 88χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην κλινική covid του νοσοκομείου Χανίων, ενώ το πρωί Κυριακής μία ακόμη γυναίκα 92 ετών που νοσηλευόταν στην κλινική covid δεν τα κατάφερε.
Τέλος, ένας 76χρονος άνδρας με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ covid του Βενιζέλειου νοσοκομείου κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου από επιπλοκές της νόσου.
Στο μεταξύ, μειωμένος ήταν ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων που ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ στην Κρήτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην Κρήτη επιβεβαιώθηκαν 1.259 νέα κρούσματα. Από αυτά, τα 583 εντοπίστηκαν στην ΠΕ Ηρακλείου, τα 349 στην ΠΕ Χανίων, 225 στην ΠΕ Ρεθύμνου και τα 102 στην ΠΕ Λασιθίου.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας