Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, άγνωστος άδειασε πιθανότατα, μέσω υδρορροής, δύο μεγάλα βαρέλια τα οποία περιείχαν λάδι.
Τα άδεια βαρέλια βρέθηκαν, ενώ οι αρχές αναζητούν αυτόν που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια, εκμεταλλευόμενος πιθανότατα το γεγονός πως κατά την διάρκεια της νύκτας ο καιρός ήταν βροχερός.
Στο σημείο έσπευσαν εργαζόμενοι στην Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων που όλη τη νύκτα προσπάθησαν να καθαρίσουν την πλατεία με τη βοήθεια και μηχανήματος ιδιώτη εργολάβου. Παράλληλα, τοποθέτησαν και ειδικές ταινίες απαγόρευσης διέλευσης από πολίτες μέχρι να καθαριστεί ο χώρος.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας