Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε λιγότερο από έναν μήνα ενώ χθες, Τρίτη, δύο ακόμη ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο των Χανίων κατέληξαν, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων μέσα στον Αύγουστο, σε οκτώ.
Πρόκειται για έναν 88χρονο και μια 92χρονη, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και έχασαν την μάχη για την ζωή το βράδυ της Τρίτης.
Το πρωΐ της Τρίτης είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και μία 96χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων και πέθανε από επιπλοκές της νόσου.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα τέσσερις ασθενείς πέθαναν από επιπλοκές της νόσου σε Ηράκλειο και Χανιά (οι τρεις με διαφορά λίγων ωρών) ενώ στις 8 Αυγούστου κατέληξε ένας ηλικιωμένος στην Ιεράπετρα.
