• Αθήνα
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 16.1°C / 18.5°C
    3 BF
    63%
  • Θεσσαλονίκη
    Ελαφρές νεφώσεις
    16°C 13.6°C / 19.4°C
    2 BF
    63%
  • Πάτρα
    Αυξημένες νεφώσεις
    16°C 16.0°C / 16.5°C
    2 BF
    70%
  • Ιωάννινα
    Αραιές νεφώσεις
    13°C 11.9°C / 12.7°C
    2 BF
    71%
  • Αλεξανδρούπολη
    Ελαφρές νεφώσεις
    15°C 14.9°C / 15.2°C
    4 BF
    88%
  • Βέροια
    Αίθριος καιρός
    18°C 18.0°C / 18.0°C
    2 BF
    53%
  • Κοζάνη
    Σποραδικές νεφώσεις
    14°C 14.4°C / 14.4°C
    3 BF
    41%
  • Αγρίνιο
    Αυξημένες νεφώσεις
    16°C 16.3°C / 16.3°C
    3 BF
    80%
  • Ηράκλειο
    Ελαφρές νεφώσεις
    18°C 16.5°C / 19.1°C
    4 BF
    64%
  • Μυτιλήνη
    Σποραδικές νεφώσεις
    16°C 15.9°C / 17.3°C
    3 BF
    77%
  • Ερμούπολη
    Ελαφρές νεφώσεις
    18°C 16.8°C / 18.4°C
    3 BF
    68%
  • Σκόπελος
    Αίθριος καιρός
    19°C 18.7°C / 18.7°C
    2 BF
    52%
  • Κεφαλονιά
    Αραιές νεφώσεις
    16°C 15.9°C / 15.9°C
    4 BF
    94%
  • Λάρισα
    Σποραδικές νεφώσεις
    18°C 17.9°C / 17.9°C
    0 BF
    55%
  • Λαμία
    Αραιές νεφώσεις
    20°C 17.5°C / 21.0°C
    3 BF
    42%
  • Ρόδος
    Σποραδικές νεφώσεις
    17°C 16.6°C / 16.8°C
    2 BF
    63%
  • Χαλκίδα
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 16.0°C / 18.0°C
    0 BF
    54%
  • Καβάλα
    Σποραδικές νεφώσεις
    15°C 12.3°C / 14.9°C
    2 BF
    86%
  • Κατερίνη
    Σποραδικές νεφώσεις
    14°C 13.7°C / 13.7°C
    2 BF
    58%
  • Καστοριά
    Αίθριος καιρός
    11°C 10.5°C / 10.5°C
    2 BF
    73%

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στο Αμάρι Ρεθύμνου

  • A-
  • A+
Ένας 38χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα επί της επαρχιακής οδού Κουρούτες - Φουρφουρά, όταν το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας ανατράπηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 38χρονος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια, ωστόσο εξέπνευσε λίγο αργότερα κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σοβαρός τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο στη Σητεία
Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σητείας ένας οδηγός ΙΧ μετά από τροχαίο ατ΄χημα που σημειώθηκε το πρωΐ της Πέμπτης στην περιοχή της Σητείας.
Σοβαρός τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο στη Σητεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κρήτη: Νεκρός διανομέας που τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν από 4 μήνες
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος διανομέας ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο, στις αρχές Οκτωβρίου 2019.
Κρήτη: Νεκρός διανομέας που τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν από 4 μήνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ηράκλειο: Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε πεζό
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στη διασταύρωση μπροστά από το λιμάνι, όταν μια νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε έναν 67χρονο πεζό.
Ηράκλειο: Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε πεζό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στην εντατική δικυκλιστής μετά από τροχαίο στο Λασίθι
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας άνδρας, μετά από τροχαίο ατύχημα στον Κουτσουρά Ιεράπετρας.
Στην εντατική δικυκλιστής μετά από τροχαίο στο Λασίθι

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας