Στη σύλληψη μιας 38χρονης γυναίκας προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά, καθώς κατηγορείται για απάτη σε βάρος πολιτών, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, δήθεν για οικονομική ενίσχυση της άπορης οικογένειάς της.
Η 38χρονη είχε δημιουργήσει «εικονική» οικογένεια, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες παιδιών από το διαδίκτυο, δημιουργώντας έτσι μια τριμελής οικογένεια, με παιδιά ηλικίας 17, 10 και 2 χρόνων ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε δημιουργήσει και «εικονική» γιαγιά.
Η 38χρονη παρουσιαζόταν σε ανυποψίαστους πολίτες, παρουσιάζοντάς τους μια τραγική οικονομική κατάσταση της «οικογένειάς» της ενώ φέρεται να είχε στήσει μέχρι και λαχειοφόρο αγορά.
Η απάτη της 38χρονης ήρθε στην επιφάνεια μετά από σχετικές καταγγελίες ανθρώπων οι οποίοι αντιλήφθηκαν την κατάσταση ε την αστυνομία να προχωρά στην σύλληψή της. Η 38χρονη οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης τις επόμενες ημέρες.
Με πληροφορίες από το «zarpanews.gr»
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας