Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελεύθεροι για τον ξυλοδαρμό του ανήλικου ξενοδοχοϋπαλλήλου

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς,

Ελεύθεροι για τον ξυλοδαρμό του ανήλικου ξενοδοχοϋπαλλήλου

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν μετά την απολογία τους οι τρεις κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου σε ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου. Οι τρεις κατηγορούμενοι, μέσω του δικηγόρου τους, υποστηρίζουν ότι ο 17χρονος δημιούργησε την ένταση διότι απολύθηκε και ότι το θέμα διογκώθηκε από τα ΜΜΕ.

Ο κατηγορούμενος διευθυντής προσωπικού, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 5000 ευρώ. 

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής εγγύησης ύψους 3000 ευρώ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων τόνισε ότι πρόκειται για μία υπόθεση που διογκώθηκε υπερβολικά από τα ΜΜΕ και υπογράμμισε ότι ο 17χρονος, τρεις ημέρες πριν το συμβάν, είχε απολυθεί από την ξενοδοχειακή μονάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία, τρεις άνδρες οδήγησαν τον 17χρονο σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου του έφεραν βίαια χτυπήματα στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα. Ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει και αργότερα υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι τονίζουν ότι ο 17χρονος είχε απολυθεί τρεις μέρες νωρίτερα και είχε δημιουργήσει ένταση και φασαρία στο lobby του ξενοδοχείου, με τον διευθυντή προσωπικού να τον οδηγεί σε παρακείμενο δωμάτιο για να τον ηρεμήσει. Εκεί ο ανήλικος του επιτέθηκε και, όπως δήλωσε, τον έβγαλε έξω με την βοήθεια ενός συντηρητή.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τον Σεπτέμβριο η δίκη των χρυσαυγιτών για την επίθεση στον Ζαρό
Για τον Σεπτέμβριο του 2019 αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης των χρυσαυγιτών για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος αντιφασιστών τον Νοέμβριο του 2012...
Τον Σεπτέμβριο η δίκη των χρυσαυγιτών για την επίθεση στον Ζαρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καταγγέλουν τον ξυλοδαρμό 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος στη Σταλίδα εν ώρα εργασίας, όπως αναφέρει, ύστερα από καταγγελία, το ΕΚΗ. Τα τρύματα...
Καταγγέλουν τον ξυλοδαρμό 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραμένει στη φυλακή για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη
Την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για τον βασικό κατηγορούμενο της θανατηφόρας επίθεσης στον Κώστα Κατσούλη απέρριψε σήμερα το Εφετείο...
Παραμένει στη φυλακή για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη