Νεκρός ανασύρθηκε από την παραλία της Σκαλέτας Ρεθύμνου ένας 44χρονος άνδρας, Πολωνικής καταγωγής, ο οποίος κολυμπούσε στην παραλία.
Ξαφνικά, και για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό και ανασύρθηκε από παρακείμενους λουόμενους.
Άμεσα κλήθηκε ο ναυαγοσώστης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ κλήθηκε άμεσα στην περιοχή και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο άνδρας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας