Στις 29 Ιουνίου ξεκινούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00 από το πλοίο «Aqua Blue».
Τα δρομολόγια από Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30.
Τα δρομολόγια θα γίνονται μέσω της Σκιάθου και των κυκλαδίτων νησιών Άνδρου - Σύρου - Τήνου - Μυκόνου - Πάρου - Νάξου - Σαντορίνης.
Το «Aqua Blue» είναι χωρητικότητας 1.000 ατόμων και 300 οχημάτων και ανήκει στην εταιρία Seajets.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας