Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται από το Σαββάτο ένα 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ.
Αρχικά, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, αλλά οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αποφάσισαν την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
Οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν άγνωστες, ενώ η κατάσταση του 8χρονου είναι κρίσιμη, καθώς νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στο κεφάλι.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας