Tέλος στη ζωή του έβαλε ένας κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, καθώς απαγχονίστηκε με ένα κομμάτι κουβέρτας την οποία είχε δέσει στα κάγκελα του κρατητηρίου.
Πρόκειται για έναν 54χρονο αλβανικής καταγωγής, που είχε συλληφθεί πριν από περίπου μια εβδομάδα, επειδή δεν διέθετε άδεια παραμονής και ανέμενε τη διαδικασία απέλασης του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσπάθεια αυτοκτονίας του 54χρονου έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως δεν πρόλαβαν να τον σώσουν.
Οι έρευνες για το περιστατικό και τα αίτια τα οποία προκάλεσαν την αυτοκτονία του άνδρα, βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροψία – νεκροτομή.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας