Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλλιτέχνες Ηρακλείου: Οι φήμες λένε...

  • A-
  • A+
Μια ταινία μικρού μήκους, από καλλιτέχνες στο Ηράκλειο, περιγράφει τους προβληματισμούς που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της καραντίνας.

«Πως δημιουργείται μια ψεύτικη φήμη; Πόσο εύκολο είναι να την "πατήσουμε"; Πόσο τραγελαφική μπορεί να γίνει η ζωή των ανθρώπων σε συνθήκες εγκλεισμού; Πόσα ψωμιά και τσουρέκια αντέχει να φτιάχνει και να τρώει ένας άνθρωπος; Λίγοι από τους προβληματισμούς που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δικής μας απομόνωσης και είπαμε να τους μοιραστούμε μαζί σας! Χαμογελώντας», αναφέρουν οι δημιουργοί του βίντεο.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) Κωνσταντίνα Πάλλη, Αθηνά Καζούρη, Ζωή Κουτσαντωνάκη, Κάτια Κορακοπούλου, Ελευθερία Σινατσάκη, Μαρία Καλιακάκη, Ελένη Χανιωτάκη, Σόνια Ριστιβόγιεβιτς, Ευαγγελία Καράμπελα, Δημήτρης Φλουρής, Λευτέρης Τακάκης, Λίτσα Χριστουλάκη, Μαρία Λιαδάκη και οι σπουδαστές του Θεατρικού Εργαστηρίου της Σχολής Θεάτρου ΝΟΤΟΣ: Μαρία Ραφαηλάκη, Ειρήνη Χατζάκη, Χρυσούλα Σαρηγιάννη, Βασιλική Αγγέλου, Τζόαν Πλαϊτη, Μαριλένα Βασιλάκη, Κώστας Μανωλτζάς, Μυρτώ Παπαματθαιάκη.

Η παραγωγή διαβεβαιώνει πως τηρήθηκαν όλοι οι έκτακτοι υγειονομικοί κανόνες και πως κανείς δεν κινδύνευσε κατά τη διάρκεια των προβών και των γυρισμάτων.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κινητοποίηση καλλιτεχνών και στην Κρήτη - Ζητούν στήριξη από την Πολιτεία
Δυναμική ήταν η συμμετοχή στο Ηράκλειο στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε, από καλλιτέχνες που εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον των επαγγελμάτων τους - Ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και στα...
Κινητοποίηση καλλιτεχνών και στην Κρήτη - Ζητούν στήριξη από την Πολιτεία
ΒΙΝΤΕΟ
Φιλαρμονική Δήμου Ηρακλείου: ABBA for Band
Μελωδίες από τα τραγούδια των ABBA ερμήνευσε η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου - Το μουσικό έργο «αναρτήθηκε» στο κανάλι της Φιλαρμονικής στο YouTube.
Φιλαρμονική Δήμου Ηρακλείου: ABBA for Band
ΒΙΝΤΕΟ
Μήνυμα αγάπης από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε 250 μικρά προσφυγόπουλα
Την ευκαιρία να φιλοξενήσει περισσότερα από 250 μικρά προσφυγόπουλα με τους συνοδούς τους, είχε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία (1/3/20), με μοναδικό στόχο να τους δώσει χαρά, στον αγώνα...
Μήνυμα αγάπης από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε 250 μικρά προσφυγόπουλα