ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ (13.07.2017 - 26.07.2017)

vivlia.jpg

διαφορετικότητα, ελεφαντάκος, μαρτυρία, φυλακή, Τζουμχουριέτ, πραξικόπημα, Τουρκία, Φουκώ, αρχαιολογία της γνώσης, ιστορία Διαγωνισμός Εφημερίδας των Συντακτών - Κερδίστε βιβλία (από 3 αντίτυπα)

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 

Για το παιδικό, «Κιλόμπο, ο βρόμικος ελεφαντάκος» (Δάφνη Βλoυμίδη, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το λογοτεχνικό/ μαρτυρία, «Μας συνέλαβαν! Μια μαρτυρία από τη φυλακή» (Τζαν Ντουντάρ, εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το δοκίμιο «Η αρχαιολογία της γνώσης» (Μισέλ Φουκώ, εκδόσεις ΠΛΕΘΡΟΝ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (26.07.2017) στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν δημόσια, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο φύλλο της Πέμπτης, 27 Ιουλίου 2017, προκειμένου να παραλάβουν το αντίτυπο που κέρδισαν από τον εκδοτικό οίκο (στην Αθήνα) ή με αποστολή (στην επαρχία), χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (email ή τηλέφωνο), στο οποίο θα τους ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

 

Επιμέλεια: ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ, n.ralli@efsyn.gr, τηλ.: 211 104 5162