Ενα από τα ερωτήματα ποδοσφαιρικού αντικειμένου, που θα μείνει αναπάντητο εις το διηνεκές, είναι αυτό που αφορά στην σύγκριση μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της γενιάς τους.
Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «La Sexta», ο διάσημος Πορτογάλος, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, χαρακτηρίζεται από θετικό πρόσημο:
«Ποτέ δεν είχα κακή σχέση με τον Μέσι, αντίθετα πάντα τα πηγαίναμε καλά. Πάντα μου συμπεριφερόταν καλά, υπερασπιζόμουν τον σύλλογό και την εθνική ομάδα. Υπήρξε ένας υγιής αγώνας, όπως μεταξύ του Σένα και του Προστ, ενώ παρακινούσαμε ο ένας τον άλλον. Είναι δύσκολο να βρεθεί μια ανάλογη... μονομαχία στο μέλλον, αλλά το ελπίζω».
Με 922 γκολ στην καριέρα του, ο CR7 πλησιάζει το συμβολικό όριο των 1000 γκολ. Ομως, όπως εξήγησε στην συνέντευξή του στην «La Sexta», δεν έχει... εμμονή με αυτό το στατιστικό ορόσημο:
«Ο κόσμος είναι λίγο... απαιτητικός με τα 1.000 γκολ, αλλά φταίω κι' εγώ. Δεν μου αρέσει πολύ, τα πράγματα πρέπει να συμβαίνουν φυσικά. Ακόμη κι εάν δεν φθάσω τα 1.000 γκολ, παραμένω ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν, κανείς δεν έχει σκοράρει περισσότερο από εμένα».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας