Ο Μπρούνο Φερνάντες έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις με 2-1 επί της Ρέιντζερς, που είχε ισοφαρίσει στο 88’ με τον Ντέσερς από λάθος του Μαγκουάιρ. Ετσι οι «κόκκινοι διάβολοι» κρατήθηκαν στην οκτάδα της league phase του Γιουρόπα Λιγκ, όπου βρίσκεται και η προσεχής αντίπαλός τους, η Στεάουα.
Στα χθεσινά παιχνίδια ξεχώρισε το ιστορικό 1-0 της Ρίγα επί του Αγιαξ, καθώς πρόκειται για την παρθενική νίκη της λετονικής ομάδας σε φάση ομίλων/league phase στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η χθεσινή ήττα της Πόρτο από τον Ολυμπιακό έβαλε σε μπελάδες τους «δράκους», που πλέον βρίσκονται εκτός 24άδας και χρειάζονται νίκη στην τελευταία αγωνιστική. Εχουν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια οι Ρίγα, Σλάβια Πράγας, Μάλμε, Λουντογκόρετς, Νις, Ντιναμό Κιέβου, όπως και η Καραμπάγκ που φιλοξενείται την επόμενη Πέμπτη από τον Ολυμπιακό. Η Σοσιεδάδ έπαιξε με 10 παίκτες για τουλάχιστον μία ώρα κατά της πρωτοπόρου Λάτσιο στη Ρώμη και έχασε 3-1. Οι Βάσκοι ισοβαθμούν πλέον στους 10 βαθμούς με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική στο Σαν Σεμπαστιάν.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας