Αθήνα, 9°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
9°C
10.2° 6.2°
2 BF
64%
Θεσσαλονίκη
Αίθριος καιρός
4°C
5.1° 1.3°
0 BF
83%
Πάτρα
Αίθριος καιρός
10°C
10.5° 8.7°
4 BF
62%
Ιωάννινα
Αίθριος καιρός
1°C
0.9° 0.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
-2°C
-2.1° -2.1°
0 BF
93%
Βέροια
Αίθριος καιρός
3°C
4.4° 0.7°
1 BF
84%
Κοζάνη
Αίθριος καιρός
0°C
0.4° -1.0°
3 BF
75%
Αγρίνιο
Αίθριος καιρός
6°C
6.5° 6.5°
2 BF
66%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
10°C
11.1° 9.8°
2 BF
87%
Μυτιλήνη
Αίθριος καιρός
7°C
7.1° 5.1°
3 BF
79%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
13°C
13.4° 12.2°
5 BF
71%
Σκόπελος
Αίθριος καιρός
7°C
6.8° 6.8°
4 BF
66%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
13°C
12.8° 12.8°
2 BF
77%
Λάρισα
Αίθριος καιρός
3°C
2.9° 2.4°
0 BF
91%
Λαμία
Αίθριος καιρός
4°C
4.5° 3.5°
1 BF
95%
Ρόδος
Αίθριος καιρός
14°C
13.8° 13.8°
3 BF
77%
Χαλκίδα
Αίθριος καιρός
8°C
10.0° 7.5°
2 BF
79%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
6°C
6.0° 6.0°
2 BF
76%
Κατερίνη
Αίθριος καιρός
1°C
1.4° -0.3°
1 BF
86%
Καστοριά
Αίθριος καιρός
0°C
-0.4° -0.4°
1 BF
89%
ΜΕΝΟΥ
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2025
Νίκλας Ελίασον
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
EUROKINISSI

Ηλιόπουλος σε Ελίασον: «Είμαστε στο πλευρό σου»

Την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση της ΑΕΚ στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νίκλας Ελίασον εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος, στο περιθώριο της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλομέτοχος της «Ενωσης» συζήτησε με τον Σουηδό εξτρέμ για το σοβαρό οικογενειακό του ζήτημα, το οποίο είχε αποκαλύψει προσφάτως ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του για να εξηγήσει τον λόγο που δεν είχε ο παίκτης πολύ χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Αφού έμαθε λεπτομέρειες που σχετίζονται με το ζήτημα και ανέλυσαν από κοινού τις λύσεις που μπορεί να υπάρχουν στο τραπέζι, του επεσήμανε ότι η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και πως ο σύλλογος θα σταθεί στο πλευρό του με κάθε τρόπο. Ο Ελίασον επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ενωσης στη νίκη-πρόκριση επί του Αρη, μετά από έναν μήνα, καθώς για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στις 3 Νοεμβρίου ως αλλαγή στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Η επιστροφή του συνδυάστηκε και με αυτή τη σημαντική συζήτηση, που έδειξε ότι η διοίκηση είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Πέραν της συνάντησης με τον Ελίασον, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση με τον Αρη, κάνοντας λόγο για ματς γκραν γκινιόλ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία. «Το χθεσινοβραδινό (σ.σ. προχθεσινό) ματς Αρης - ΑΕΚ εξελίχθηκε σ’ ένα πολύπλευρο γκραν γκινιόλ. Με μάτια και νου μπορείς να αντιληφθείς τις πλευρές. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Θα ήθελα να αναφερθώ για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Από τους δρόμους και τα καταστήματα μέχρι το κέντρο της πόλης, ο κόσμος ανέδειξε την ελληνική φιλοξενία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ηλιόπουλος σε Ελίασον: «Είμαστε στο πλευρό σου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας