Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, στο οποίο η ΑΕΚ νίκησε πολύ δύσκολα τον Άρη με 2-1, συνεχίζεται και... μετά τη λήξη του ματς.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η «κίτρινη» ΠΑΕ κατήγγειλε ότι «μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του ΑΡΗ λέγοντας του ότι "θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι" μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους!»
Σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, ο κ. Μελισσανίδης εκτόξευσε «τις ίδιες απειλές» και κατά του διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου. Μάλιστα, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει πως θα προβεί σε όλες τις «προβλεπόμενες νομικές ενέργειες».
► Σημειώνεται ότι με ανάρτησή της στα social media αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του αγώνα, η ΠΑΕ Άρης είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και τον διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ, ενώ ζητούσαν και κόκκινη κάρτα στον Λάζαρο Ρότα.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας