Ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή απολογιστική συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε επισήμως ο νέος διευθύνων σύμβουλος της κρητικής ομάδας Μηνάς Λυσάνδρου. Κυριότερη όλων υπήρξε το όραμα της διοίκησης του ομίλου για κατασκευή νέου γηπέδου στο αεροδρόμιο, καθώς επίσης και η ανακατασκευή του «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο του εφικτού. Το «παρών» έδωσαν οι Μιχάλης Μπούσης, Μηνάς Λυσάνδρου, Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου να αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Ο Βαρδινογιάννης έχει αφήσει κάτι στην Κρήτη για να τον θυμάστε. Θέλω και εμένα να με θυμάστε όταν πεθάνω. Να σας αφήσω κάτι. Το βασικό δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και ότι προσφέρω στον κόσμο. Πρέπει όλοι να μπείτε στο ίδιο όραμα και αυτό θα ωφελήσει όλη την Κρήτη», για να συμπληρώσει ο Πουρσανίδης: «Γηπεδικά κάποια στιγμή πρέπει να λέμε την αλήθεια.
Το γήπεδο από μόνο του θα μας πει κάπου αλλού πρέπει να πάτε. Εχουν βγει στην επικαιρότητα κάποιες προτάσεις για το αεροδρόμιο. Το εξετάζουμε, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Είναι και πρόταση και των ίδιων των πολεοδόμων, τυγχάνει να είναι και ένα σημείο που αρέσει στον Μιχάλη Μπούση. Από κει και πέρα το γήπεδό μας είναι εδώ, αυτό είναι το γήπεδό μας, θα γίνουν βελτιώσεις, εδώ θα παίζουμε, απλά σήμερα καταγράφουμε μια επιθυμία.
Από την αρχή έχουμε πει ότι πάμε βήμα βήμα. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην ανακατασκευή του ΒΑΚ. Το επόμενό μας βήμα, παράλληλα με το πρώτο γήπεδο του ΒΑΚ, είναι η ανακατασκευή του «Γεντί Κουλέ». Η επόμενη σεζόν θα μας βρει με νέο χλοοτάπητα. Καταλαβαίνετε ότι σε αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Θα γίνουν παρεμβάσεις και στον φωτισμό. Πριν από το τελευταίο βήμα είναι η μεγέθυνση του αθλητικού μας κέντρου. Εχουν γίνει κάποια βήματα, είμαστε λίγο πριν από τον διαγωνισμό. Με ζόρι αλλά φτάνουμε εκεί. Είμαστε εκεί γιατί υπάρχει εκεί ο Μανόλης Βασιλάκης, πέρα από τον δήμαρχο, που στηρίζουν αυτή την κίνηση».
Οσον αφορά τον Μηνά Λυσάνδρου υπογράμμισε: «Θα είμαι ο διευθύνων σύμβουλος, αυτή είναι η βασική θέση. Μετά την κοινοποίηση της παραίτησής μου από την ΠΑΕ ΑΕΚ, έγινε η επαφή, δέχτηκα την πρόταση από τον Μιχάλη Μπούση. Η παρουσία ενός ισχυρού και νέου επιχειρηματία, με όραμα και με όρεξη ήταν το πρώτο στοιχείο που με έκανε να αισθανθώ ασφαλής για να έρθω. Υστερα έπαιξαν ρόλοι οι άνθρωποι και οι αξίες που πρεσβεύουν. Είναι όλοι παιδιά που μου ταιριάζουν».
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας