Εκτός ορισμών και στα παιχνίδια του Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα έμειναν οι Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης. Συμπλήρωσαν έτσι τρεις ορισμούς εκτός, μετά τη φασαρία που ξεσήκωσαν οι αποφάσεις τους στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα.
Αντίθετα, στους συγκεκριμένους ορισμούς για το Κύπελλο επιστρέφουν, μετά τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τα όσα είχαν γίνει στο Παναιτωλικός - Απόλλων, οι Τζοβάρας και Τζιώτζιος. Απόλλωνα - ΑΕΚ θα σφυρίξει ο πρώτος και θα είναι βοηθός στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ ο δεύτερος.
Θυμίζουμε πως είχαν μείνει εκτός έπειτα από ανακοίνωση της ΚΕΔ για κακή εφαρμογή των κανονισμών, με την ακύρωση του γκολ του Παναιτωλικού.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας