Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, η Σεβίλη νίκησε με 3-2 την Ίντερ στην Κολονία και παίρνει το φετινό Europa League και επάξια προκρίνεται στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πέτυχε το έκτο κύπελλο στη διοργάνωση.
Ο Λουκάκου με πέναλτι που κέρδισε από τον Ντιέγκο Κάρλος, άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, για να απαντήσει ο Λουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος με ισάριθμες κεφαλιές στο 12΄ και 33΄ έφερε μπροστά τη Σεβίλη.
Ωστόσο, στο 36΄ από φάουλ που κέρδισε ο Λουκάκου κι εκτέλεσε ο Μαρτίνες, ο Γκοντίν με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του Μιλάνου.
Στο 74΄, μετά από ανάποδο ψαλίδι του Ντιέγκο Κάρλος κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν άουτ, ο Βέλγος στράικερ έβαλε το πόδι του στην πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς.
Εννέα λεπτά πριν από το 90΄ ο Κουντέ έδιωξε προ της γραμμής το πλασέ του Αλέξις Σάντσες.
Η σύνθεση των ομάδων:
Σεβίλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος (85΄ Γκούντελι), Ρεγκιλόν, Μπανέγκα, Φερνάντο, Τζόρνταν, Σούσο (77΄ Βάσκες), Οκάμπος, Ντε Γιονγκ (85΄ Εν Νεσιρί)
Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν (90΄ Καντρέβα), Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ΄ Αμπρόζιο (78΄ Μόουζες), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (78΄ Έρικσεν), Γιάνγκ, Λουκάκου, Μαρτίνες (78΄ Σάντσες)
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας