Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Ισπανό Φάουστο έως το 2021
ΙΝΤΙΜΕ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Ισπανό Φάουστο έως το 2021

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2021 είναι και με τη βούλα από το απόγευμα της Πέμπτης ο Ισπανός αμυντικός χαφ Φάουστο Τιένθα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου  μέσου, που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Φάουστο γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1990 στη Μπανταχόθ της Ισπανίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Μπανταχόθ, προτού τον ζητήσει η ακαδημία της Βαλένθια. Στα 19 του άρχισαν οι δανεισμοί σε ομάδες τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Αρχικά την Καραβάκα, Λα Μουέλα, Μελίγια.

Τον Ιανουάριο του 2013 η Μπέτις του άνοιξε την πόρτα της Primera Division. Το 2014 έφυγε για την Αλκορκόν στη δεύτερη κατηγορία αλλά το 2016 επέστρεψε στην Primera για λογαριασμό της Οσασούνα. Τον Ιανουάριο του 2018 μετακόμισε στην Κάντιθ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος με την Εξτρεμαδούρα.

Ο Φάουστο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Η πιθανότητα να αγωνιστείς στον Παναθηναϊκό αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ο σύλλογος είναι γνωστός σε όλους και όλοι γνωρίζουν τι έχει πετύχει. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και να νιώσω σημαντικός μέσα στην ομάδα. Είμαι κλασικός αμυντικός μέσος με ένταση και ισορροπία στο παιχνίδι μου», τόνισε ο Φάουστο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επίσημα ο Καρλίτος στον Παναθηναϊκό: «Μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα»
Την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Καρλίτος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο 29χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και τις απαιτούμενες...
Επίσημα ο Καρλίτος στον Παναθηναϊκό: «Μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα»
Στην Αθήνα ο Καρλίτος για υπογραφές με Παναθηναϊκό
Η περίπτωση του Ισπανού στράικερ είναι ιδιάζουσα, διότι δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί έως το τέλος της σεζόν, από τη στιγμή που έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους.
Στην Αθήνα ο Καρλίτος για υπογραφές με Παναθηναϊκό
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αγιούμπ: «Να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό μεγάλο»
Ο 25χρονος κεντρικός μέσος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογο και υπογράμμισε ότι το όνειρό του είναι να βοηθήσει το σύλλογο να επανέλθει εκεί που...
Αγιούμπ: «Να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό μεγάλο»
Ο Τσάβι Ρόκα ετοιμάζεται για 1+1 μεταγραφές ακόμα
Τα πρώτα δείγματα γραφής του Καταλανού τεχνικού διευθυντή των «πράσινων» φαίνονται εξαιρετικά (Ανουάρ, Νάγκι, Αγιούμπ), αλλά δεν πρόκειται να είναι και τα μοναδικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Τσάβι Ρόκα ετοιμάζεται για 1+1 μεταγραφές ακόμα
Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ντομινίκ Νάγκι
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το βράδυ της Τρίτης ο διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός Ντομινίκ Νάγκι με τη μορφή του δανεισμού έως το καλοκαίρι από τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ντομινίκ Νάγκι