Με ασυνήθιστο τρόπο συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Αρη. Ο Λουτσέσκου οργάνωσε οικογενειακό δίτερμα στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία και οι χαμένοι έπλυναν τα αυτοκίνητα των νικητών. Η καζούρα που προκλήθηκε αποτέλεσε την καλύτερη ψυχολογική αποφόρτιση για τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά» κι αυτό φάνηκε και από τους διαλόγους που έγιναν μεταξύ τους μέσω του λογαριασμού του Βιεϊρίνια στο Instagram και μία ανάρτηση με βίντεο που έδειχνε τον Λέο Μάτος να πλένει το αυτοκίνητο του Πορτογάλου. Σ’ αυτούς συμμετείχε και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, που ζήτησε νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» με αντάλλαγμα να πλύνει ο ίδιος τα αυτοκίνητα όλων των παικτών.
Στο πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε και ο Αμρ Ουάρντα που είχε συζήτηση με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ και θα πάρει δεύτερη ευκαιρία το επόμενο διάστημα, μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει. Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Λουτσέσκου θόλωσε και πάλι τα νερά για τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο, αφού χθες δοκίμασε με τους βασικούς τον Βέρνμπλουμ (τις προηγούμενες μέρες είχε κάνει το ίδιο με τον Σάχοβ).
Εξάλλου, χθες οι νομικοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» στην έφεση για την τιμωρία του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του περί ναζιστικής Γερμανίας. Η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε να εξαλειφθεί η ποινή των 28.000 ευρώ, χαρακτηρίζοντας νομικά απαράδεκτη τη δίωξη που του ασκήθηκε.
Στην αντίπερα όχθη, ο Πάκο Ερέρα είδε τους Μπάσα και Βέλεθ να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης του Αρη και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο κατά πόσο ο Κουέστα που έχει σε νάρθηκα το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού θα μπορέσει να καθίσει κάτω από την εστία στο ντέρμπι της Κυριακής. Ακόμη, ο Δεληζήσης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και σήμερα θα φανεί αν έχει πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση.
Ο πρώην του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δήλωσε χθες στην κάμερα του Aρης TV ότι νιώθει πολύ καλά στον Αρη και δεν σκέφτεται την παλιά του ομάδα και πρόσθεσε: «Τα ντέρμπι, πέρα από τις τακτικές και τις αναλύσεις, ξεκινούν από το 50-50. Είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά για να το δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ».
Τέλος, ο Θωμάς Ναζλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ3 σημείωσε: «Ολοι ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε τι σημαίνει και θα δείξουμε στο γήπεδο πόσο το θέλουμε. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποκριθούμε».
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας