Μπορεί οι αθλητές που φτάνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα ελληνικά χρώματα συχνά να διακρίνονται, ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα και οι αιχμές για την Πολιτεία, οι παράγοντες της οποίας σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί τους όταν φέρνουν ένα μετάλλιο. Προηγουμένως όμως συνήθως τους αφήνουν στην τύχη τους.
Αυτό επισήμανε εμμέσως πλην σαφώς και ο χρυσός ολυμπιονίκης στην κωπηλασία Στέφανος Ντούσκος, που μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, τόνισε ότι είχε τη στήριξη του σωματείου του, της οικογένειάς του και της Ομοσπονδίας, αλλά όχι της Πολιτείας.
Όπως είπε, έκανε αμέτρητες ώρες προπονήσεων επί πολλά χρόνια -μένει 330 ημέρες το χρόνο κλεισμένος στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά- για να πετύχει ένα μεγάλο στόχο και να φτάσει εκεί που θέλει.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας