Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα λάθος στα τελευταία 30' του Game 4 στα πλέι οφ της Euroleague και έδωσε παράταση στην αγωνία για την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ και την υπεράσπιση του στέμματος του πρωταθλητή Ευρώπης στο Άμπου Ντάμπι.
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 85-82 από την Αναντολού Εφές, με την τουρκική ομάδα να ισοφαρίζει τη σειρά σε 2-2. Πλέον η ομάδα που θα ετοιμάσει... βαλίτσες για την καταληκτική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα κριθεί στο ΟΑΚΑ, όπου την ερχόμενη Τρίτη (6/5, 21:30) θα διεξαχθεί το Game 5.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας