Την τραυματική της εμπειρία των τελευταίων ετών αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε από έναν 34χρονο, ο οποίος την παρενοχλούσε συστηματικά.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής γνωστοποίησε την υπόθεση χθες με ανάρτησή της στο Instagram περιγράφοντας πώς ο άνδρας την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε συνεχώς, ενώ είχε βάλει φωτιά και στο αυτοκίνητο του συντρόφου της.
Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο εμμονικός θαυμαστής της (stalker στα αγγλικά) καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη, ενώ δεν του αναγνωρίστηκαν ούτε ελαφρυντικά.
Μιλώντας, σήμερα, στην ΕΡΤ η Άννα Κορακάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχασα τον ύπνο μου, ήταν μια τραυματική εμπειρία. Τα τελευταία 4 με 5 χρόνια δεχόμουν παρενοχλητική παρακολούθηση και παρενοχλητικές συμπεριφορές από τον στόκερ. Αυτές φυσικά με επηρέασαν πάρα πολύ ψυχολογικά, είχα χάσει τον ύπνο μου. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία».
Εξήγησε, ακόμη, εξαιτίας αυτής της κατάστασης ήρθε αντιμέτωπη με ψυχοσωματικά προβλήματα, καταθλιπτικά επεισόδια, έντονη ανασφάλεια και πολύ άγχος, ενώ ακόμη παλεύει με μετατραυματικό στρες.
Η αρχική ανάρτηση:
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας