«Το σόι σου» και σε δόση διπλή...

TO SOI SOU

«Το σόι σου» και σε δόση διπλή... Η ιστορία παραμένει γνωστή και άκρως ελληνική...

Τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών αρχίζουν πλέον να «φορτώνουν» τα προγράμματά τους με καινούργιες παραγωγές μπαίνοντας έτσι σιγά σιγά στην κανονική τηλεοπτική σεζόν. Πρώτος τον χορό έχει σύρει ο ALPHA με διάφορες εκπομπές που έχουν ήδη κάνει την εκκίνησή τους.

Κι αφού προ ημερών στο κανάλι της Κάντζας έκανε πρεμιέρα ο νέος, τρίτος κύκλος της επιτυχημένης ελληνικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αύριο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του και το... έτερο ελληνικό σίριαλ που διαθέτει.

Πρόκειται βέβαια για «Το σόι σου», το οποίο έρχεται με φόρα από πέρυσι και θα κάνει πρεμιέρα την 1η του Οκτώβρη ενώ θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00.

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται για έναν δεύτερο γύρο επεισοδιακών συναντήσεων, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι… σόι πάει το βασίλειο.

Στις μικρές μας οθόνες θα βολτάρουν και πάλι ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Ολγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Αρης, η Αντωνία και η Αλίνα και θα αρχίσουν να ξαναστρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι. Τελικά, θα φάνε ή θα φαγωθούν;

Η ιστορία παραμένει γνωστή και άκρως ελληνική. Εκείνη, εκείνος και… ένα πλήρες σετ τρομερών συγγενών. Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, συννυφάδες, κουνιάδες, μπατζανάκηδες κι άντε να ξεμπλέξεις.

Ο καθένας με τον δικό του εκρηκτικό χαρακτήρα και το δικό του πρόβλημα. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί όταν βρίσκονται σε πλήρη απαρτία η συνάντησή τους καταλήγει σε πολεμική σύρραξη.

Υπάρχουν και... περιστατικά εκτάκτου ανάγκης, όταν σύσσωμα και τα δύο σόγια (Τριανταφυλλαίοι και Χαμπέοι) ανταμώνουν σε επετείους και γενέθλια. Και ως γνωστόν... ουδείς μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του μπροστά στον παραλογισμό που κρύβει η ελληνική οικογένεια...

Το αυριανό επεισόδιο έχει τίτλο «Σύνδρομο Στοκχόλμης» με το σενάριο να συνυπογράφουν οι Αποστόλης Τσαούσογλου και Νίκος Μήτσας ενώ τη σκηνοθεσία ο Νίκος Ζαπατίνας.

Στον ρόλο του κλέφτη θα δούμε τον Γιώργο Ηλιόπουλο, του αστυνόμου α’ τον Ανδρέα Ζήκουλη και του αστυνόμου β’ τον Παναγιώτη Καρμάτη.

Μεθαύριο το επεισόδιο έχει τίτλο «Πρόσκληση σε γάμο» σε σενάριο Νίκου Μήτσα και σκηνοθεσία Γιώργου Σιούγα.

Βασικοί πρωταγωνιστές βεβαίως βεβαίως παραμένουν οι: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.