Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα διατροφής σε διεθνή έκθεση στη Σαουδική Αραβία

feta_elliniki.jpg

Ελληνική φέτα Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από την Ηπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κρήτη και οι κατηγορίες των προϊόντων καλύπτουν σχεδόν όλους τους τομείς στα τρόφιμα και τα ποτά | EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τριάντα ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και των ποτών θα συμμετέχουν τη μεθερχόμενη εβδομάδα στη διεθνή έκθεση FOODEX SAUDI 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με στόχο να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην ανεκμετάλλευτη μέχρι τώρα αγορά της αραβικής χώρας.

Οι εταιρείες θα συμμετέχουν υπό την σκέπη του portal «productsgreek.com» που οι υπεύθυνοί του εξασφάλισαν την παρουσία τους στην τετραήμερη έκθεση (πραγματοποιείται από τις 17 έως και τις 20 Νοεμβρίου), χάρη στην πρώτη θέση που έχει κατακτήσει ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, καθώς έχει επισκέψεις από 182 χώρες από όλο τον κόσμο, από 5.000 πόλεις του εξωτερικού και από 1.005.632 χρήστες.

Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από την Ηπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κρήτη και οι κατηγορίες των προϊόντων καλύπτουν σχεδόν όλους τους τομείς στα τρόφιμα και τα ποτά (π.χ. αρτοποιία, γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα και λαχανικά κ.ά.).

Η έκθεση FOODEX SAUDI 2015 αναμένεται να γνωρίσει τεράστια επιτυχία καθώς σε αυτή πέρσι έλαβαν μέρος 138 εκθέτες από 29 διαφορετικές χώρες.

Παράλληλα θεωρείται ιδανική επιχειρηματική ευκαιρία, αφού η αγορά της Σαουδικής Αραβίας δείχνει τα τελευταία χρόνια τεράστιο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα και αναζητά να ξεκινήσει συνεργασίες με Ελληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες.