Επιχείρηση διάσωσης έχει στηθεί από την πυροσβεστική, από το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού νεαρών τουριστών, στην χερσαία περιοχή του Μπάλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε από την διεθνή υπηρεσία έκτακτης ανάγκης «112» για ένα ζευγάρι Ιταλών τουριστών το οποίο έχει χαθεί, σε μονοπάτι στη διαδρομή Φαλάσσαρνα-Μπάλος.
Οι τουρίστες απευθύνθηκαν στην υπηρεσία του «112» λόγω και της υγείας της 24χρονης κοπέλας, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των νεαρών βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τα ίχνη τους ακόμη αναζητούνται ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν 3 οχήματα της πυροσβεστικής και 8 άτομα προσωπικό, από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Χανίων και Καστελίου.