Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συνάντηση μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων και εκπροσώπων της Εμπορικής Διεύθυνσης της Fraport Greece, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, με στόχο την περαιτέρω συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των αναπτυξιακών σχεδίων της Fraport Greece, τόσο αναφορικά με τις υποδομές και τις εμπορικές υπηρεσίες οι οποίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες στο αεροδρόμιο των Χανίων, όσο και σχετικά με τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της κίνησης του αεροδρομίου, μέσω της προσέλκυσης νέων αεροπορικών εταιριών και δρομολογίων.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η συνάντηση έγινε περίπου εν κρυπτώ, χωρίς να υπάρξει επίσημη ενημέρωση ή πρόσκληση των μέσων ενημέρωσης. 

Η Fraport Greece παρουσίασε τις επενδύσεις οι οποίες θα γίνουν στις υποδομές και τις υπηρεσίες του αεροδρομίου Χανίων, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας του επιβάτη.

Επιπλέον, αναλύθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης νέων δρομολογίων, είτε από αερομεταφορείς οι οποίοι ήδη δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο, είτε από νέους οι οποίοι ενδιαφέρονται να εντάξουν τα Χανιά στο δίκτυό τους, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου 2018.

Τέλος, συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας μεταξύ της Fraport Greece & της Ένωσης Ξενοδόχων, όσον αφορά στην προώθηση του νομού Χανίων ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η παροχή διαφημιστικού/ενημερωτικού υλικού, σχετικά με όλες τις δραστηριότητες τις οποίες μπορεί ένας επισκέπτης να απολαύσει στον νομό και την Κρήτη γενικότερα, στις αεροπορικές εταιρίες που προτίθενται, είτε να εντάξουν τα Χανιά στο πτητικό πρόγραμμά τους ή να ενισχύσουν την παρουσία τους στο συγκεκριμένο προορισμό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την κοινή πεποίθηση ότι η στενή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των μερών αποτελεί προϋπόθεση για την επίτευξη των κοινών στόχων.