Μην κοιτάτε τώρα που ο Αδωνις Γεωργιάδης πηγαίνει κάθε εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100.3, πριν από χρόνια ο δημοσιογράφος του έριχνε πόρτα και ο πολιτικός τον κατηγορούσε ως… τσιφλικά των συχνοτήτων.
Το είδαμε και αυτό λοιπόν, με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ψαρρά για όσα έλεγε για το Μακεδονικό, τότε, ο κ.Γεωργιάδης. Σε ένα απόσπασμα αναφέρεται στον Αρη Πορτοσάλτε. «Σας καλώ να πάρετε τηλέφωνο στον ραδιοφωνικό σταθμό “Σκάι”, ο οποίος το παρουσίασε ως μεγάλη επιτυχία», έλεγε στο τηλεοπτικό του κοινό στο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ. Και συνέχιζε: «Πήρα εγώ τον κ. Πορτοσάλτε και του είπα, “καλέστε και την άλλη πλευρά”. Απάντησις: “Ναι, κ. Γεωργιάδη, θα το θέσω στη σύσκεψη”. Οσο κάλεσε ο κ. Πορτοσάλτε εσάς στον “Σκάι”, τόσο κάλεσε κι εμάς».
Και προέτρεπε τους τηλεθεατές να σπάσουν τα τηλέφωνα στον ΣΚΑΪ: «Να πάρετε, λοιπόν, στον “Σκάι”. Είσαστε πολίτες. Οι ραδιοφωνικές συχνότητες είναι δημόσιες. Δεν είναι του κ. Αλαφούζου και του κ. Πορτοσάλτε».
Την τακτική εβδομαδιαία του εκπομπή κάνει τώρα στον ΣΚΑΪ 100.3 ο @AdonisGeorgiadi. Στο στούντιο μαζί του και ο @ArisPortosalte (η φωτογραφία είναι παλιότερη αλλά διαχρονική) pic.twitter.com/Umc6cTZNFW
— e-tetRadio.gr (@tetRadio) 2 February 2018
Στις συγκεκριμένες δημόσιες (τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές) συχνότητες ο αγαπητός Αδωνις έχει πιάσει στασίδι τώρα. Σκεφτείτε πως την (προ)προηγούμενη εβδομάδα ο Πορτοσάλτε τον είχε καλεσμένο και Τετάρτη και Παρασκευή. Πέμπτη τον έχασε, δυστυχώς, πρόλαβε και τον έκλεισε ο Δημήτρης Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ενώ και σήμερα το πρωί εκεί ήταν, στο ραδιόφωνο του ομίλου.
Τώρα, πλέον, ταυτίζονται οι δυο τους (Αρης-Αδωνις) και το ερώτημα είναι ποιος μετακινήθηκε και προς τα που…
* Στη σημερινή τους κοινή εκπομπή ο Αδωνις έβαλε την Εφημερίδα των Συντακτών στο ίδιο τσουβάλι με την Αυγή. Αφορμή, ένα λάθος της Αυγής που απέδωσε στον Αδωνι Γεωργιάδη πράγματα που είχε πει ο Σάκης Μουμτζής σε μία δημόσια συζήτησή τους. Φυσικά η Εφ.Συν. δεν έκανε κανένα λάθος και το παραδέχτηκε τότε με επιστολή του και ο ίδιος ο κύριος Αντιπρόεδρος που μας κατέκρινε, απλώς, για ποια πράγματα προκρίναμε από τη δημόσια τοποθέτησή του. Αλλά τώρα επανέρχεται στο θέμα λέγοντας ανακρίβειες. Γνωστή η τακτική του.
