Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ερμαιο των ορέξεων των ποδοσφαιριστών του εξακολουθεί να είναι ο Παναθηναϊκός, με την κλεψύδρα να αδειάζει επικίνδυνα, καθώς φτάσαμε αισίως στις 18 του Γενάρη, όσον αφορά την άντληση χρημάτων από ενδεχόμενες πωλήσεις που αποτελούν θεωρητικά τη μοναδική ελπίδα για οξυγόνο ζωής στον σύλλογο στην παρούσα καταθλιπτική συγκυρία.

Από τη στιγμή που κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού έχει το δικαίωμα προσφυγής, είναι αυτονόητο ότι έχει τον τελευταίο λόγο σε κάθε είδους επικείμενο «deal» του «τριφυλλιού» με ενδιαφερόμενους συλλόγους και η παρούσα συνθήκη αποτελεί τη βασικότερη αιτία που η μία δυσκολία διαδέχεται την άλλη.

Το θρίλερ με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ροντρίγκο Μολέδο (προχθές έδωσε τα χέρια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ προκειμένου να παραχωρηθεί ως δανεικός στον «δικέφαλο» μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αίφνης χθες, μέχρι αργά το βράδυ, είχε κάνει στροφή 180 μοιρών, τονίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ!) είναι σαφές ότι έχει ξοδέψει πολύτιμο χρόνο από τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που σχετίζονται με τις προσδοκώμενες πωλήσεις παικτών, με μοναδική εξαίρεση το μέτωπο του Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός άσος διαπίστωσε προφανώς ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να χάσει την προσφυγή και άρα την ελευθερία του (η απόφαση βγαίνει τη Δευτέρα), διότι στα επίσημα έγγραφα που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τα οφειλόμενα χρήματα στις 27 του Δεκέμβρη, ενώ το χαρτί ενημέρωσης από την ΕΠΟ για την προσφυγή του έφτασε στα γραφεία των «πράσινων» μία ημέρα αργότερα, στις 28 του μηνός.

Και αφού έριξε πρώτα γέφυρες προς τον Παναθηναϊκό βρίσκεται πλέον σε ανοιχτή γραμμή μαζί του για την εξεύρεση ομάδας, όντας σε συνεννόηση με το «τριφύλλι».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» είναι κάθετα αρνητικοί στο να τον παραχωρήσουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο τραπέζι έχει πέσει μία άλλη ομάδα από το εξωτερικό που έχει εκφράσει ενδιαφέρον και φαίνεται να καλύπτει τον Σουηδό αριστερό μπακ.

Αναβολή στην κοπή της πίτας

Στο μεταξύ το ταμείο είναι αδειανό και η τραγικότητα της κατάστασης που βιώνει η ομάδα αποτυπώνεται με καθημερινά τραγικά περιστατικά που έχουν φουντώσει τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, καθώς υπήρχε σημαντικό πρόβλημα ακόμα και στο να βρεθούν χρήματα για την (έξτρα) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή των «πράσινων» στη Λιβαδειά, μετά την αναβολή λόγω κακοκαιρίας του αγώνα, που από Σάββατο διεξήχθη τελικά την Κυριακή!

Πιο πρόσφατο, όμως, δείγμα της κατάστασης, αποτελεί η αναβολή στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη αλλά, εξαιτίας της κακής ψυχολογίας και της κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδήλωσης.

Πέραν των παραπάνω, βέβαια, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και ζήτημα με το κόστος της εκδήλωσης (!) από τη στιγμή που στο ταμείο της «πράσινης» ΠΑΕ δεν υπάρχει ευρώ ούτε για δείγμα!